Obilazak sa raftingom na rijeci CetiniPošaljite nam upit
Regular Excursions

Na ovom izletu imat ćete više nego zanimljiv dan. Krećemo od Bola i prolazimo pored svih najboljih mjesta na obali otoka Brača, od kojih su mnoga nepristupačna cestom. Nakon dolaska do grada Omiša, slijedi kraća vožnja automobilom do izvora rijeke Cetine, gdje nastavljamo adrenalinskim raftingom ili ziplinom na rijeci Cetini koja završava u Jadranskom moru, nasuprot otoku Braču. Kraj slobodnog vremena na plaži po vašem izboru. Možete očekivati puno nevjerojatnih znamenitosti, adrenalina i zabave!


Duljina izleta: 10 sati

Cijena po osobi: 80 EUR
Uvjeti
Obilazak podliježe vremenskim uvjetima. U slučaju loših vremenskih uvjeta zadržavamo pravo otkazati izlet ili promjenu rute. Našim gostima će biti omogućen alternativni datum ili potpuni povrat novca. Bit ćete obaviješteni prije početka ekskurzije i moći ćete odlučiti želite li ići na izlet ili dobiti potpuni povrat novca.

Trajanje razgledavanja pojedinih lokacija može ovisiti o željama grupe ili odluci voditelja izleta, te može biti malo drugačije.
Duljina svakog izleta može varirati ovisno o potrebama i željama grupe. Isto vrijedi i za cijenu.
Zadržavamo pravo promjene redoslijeda posjećenih odredišta, ovisno o uvjetima na moru.
Personalizacija putovanja uvijek je moguća. Vrlo smo fleksibilni, tako da postoji mogućnost personalizacije cijelog izleta kako bi odgovarao vašoj viziji!
Opcije Obroka
Za određene izlete, moguća je organizacija ručka u jednom od brojnih restorana na našoj ruti. Kontaktirajte nas ranije. Također, naši gosti mogu donijeti hranu i piće na brod.
Posebne skupine
Trudnoća - ovisno o fazi trudnoće i vremenskim uvjetima savjetovat ćemo da li ići ili ne, ali općenito je bolje da ne idete. Ako ste trudni, obavijestite nas. Ako imate bolove u leđima, pametno je ne ići na izlet. Ako su vremenski uvjeti zaista dobri (ravno more), onda je u redu ići.
Napomene skipera putnicima koje, ako se ne poštuju, mogu dovesti do neželjenih negativnih iskustava :
  1. Dođite rano i pokušajte ne zakasniti. Zbog prirode 10-satnog izleta, koji uključuje više lokacija, ne možemo si priuštiti da nikoga čekamo.
  2. Ponesite kupaći kostim
  3. Vlastiti ručnik za plažu. Trebat će vam.
  4. Sunčane naočale će uvelike pomoći u borbi protiv sunca, posebno na moru, gdje je intenzitet sunca još izraženiji.
  5. Kreme za sunčanje. UV zrake su vrlo štetne.
  6. Bilo kakve kape ili šešira. Sombrero šeširi nisu dobrodošli!
  7. Ponesite rezervnu suhu odjeću.
  8. Neka vrsta lagane jakne. Na moru zna biti posebno hladno. Posebno u najranijim i najkasnijim fazama putovanja.