Jetski SafariPošaljite nam upit
Regular Excursions

Posjetite tri vojna podmornička tunela / bunkera,te istražite južnu stranu otoka Brača uz Jetski safari !! Uobičajeno mjesto polaska je Bol, ali po dogovoru možemo krenuti odakle se dogovorimo sa grupom! U jednoj turi možemo sa sobom povesti maksimalno 8 osoba i dnevno obavimo nekoliko tura. Trajanje obilaska je od 1,30 h do 2h, ovisi o mjestima koja želite posjetiti. Isto vrijedi i za cijenu, koja iznosi od 160 eur do 200 eur. Vodič će biti prisutan u svakom trenutku! Vodič vodi turneju na svom Jetski-u, a ostatak grupe ga slijedi. Maksimalni broj osoba po Jetski-u je 2 osobe. Vodič vodi skupinu od 4 Jetski-a. Ne preporučuje se djeci mlađoj od 10 godina, dok starija djeca trebaju biti u pratnji roditelja, koji je ujedno i vozač Jetski-a.


Duljina izleta: 2 sati

Cijena: 150 EUR
Uvjeti
Koji su uvjeti? Morate imati najmanje 18 godina. Nudimo 4 polaska na dan, otprilike u sljedećim periodima: 10:00 14:00 16:00 18:00 Veće grupe moraju se najaviti ranoije. Odlazak možemo dogovoriti u prilagođeno vrijeme, ali morate nas kontaktirati ranije.

Trajanje razgledavanja pojedinih lokacija može ovisiti o željama grupe ili odluci voditelja izleta, te može biti malo drugačije.
Duljina svakog izleta može varirati ovisno o potrebama i željama grupe. Isto vrijedi i za cijenu.
Zadržavamo pravo promjene redoslijeda posjećenih odredišta, ovisno o uvjetima na moru.
Personalizacija putovanja uvijek je moguća. Vrlo smo fleksibilni, tako da postoji mogućnost personalizacije cijelog izleta kako bi odgovarao vašoj viziji!
Opcije Obroka
Za određene izlete, moguća je organizacija ručka u jednom od brojnih restorana na našoj ruti. Kontaktirajte nas ranije. Također, naši gosti mogu donijeti hranu i piće na brod.
Posebne skupine
Trudnoća - ovisno o fazi trudnoće i vremenskim uvjetima savjetovat ćemo da li ići ili ne, ali općenito je bolje da ne idete. Ako ste trudni, obavijestite nas. Ako imate bolove u leđima, pametno je ne ići na izlet. Ako su vremenski uvjeti zaista dobri (ravno more), onda je u redu ići.
Napomene skipera putnicima koje, ako se ne poštuju, mogu dovesti do neželjenih negativnih iskustava :
  1. Dođite rano i pokušajte ne zakasniti. Zbog prirode 10-satnog izleta, koji uključuje više lokacija, ne možemo si priuštiti da nikoga čekamo.
  2. Ponesite kupaći kostim
  3. Vlastiti ručnik za plažu. Trebat će vam.
  4. Sunčane naočale će uvelike pomoći u borbi protiv sunca, posebno na moru, gdje je intenzitet sunca još izraženiji.
  5. Kreme za sunčanje. UV zrake su vrlo štetne.
  6. Bilo kakve kape ili šešira. Sombrero šeširi nisu dobrodošli!
  7. Ponesite rezervnu suhu odjeću.
  8. Neka vrsta lagane jakne. Na moru zna biti posebno hladno. Posebno u najranijim i najkasnijim fazama putovanja.