Modra špilja Vis i 5 otokaPošaljite nam upit
Regular Excursions

Ovo svakodnevno putovanje uvijek rezultira jedinstvenim danom na moru. Novi brodovi, dizajnirani prema visokim zahtjevima naših kupaca, osiguravaju glatku i udobnu vožnju za sve naše goste. Profesionalna posada provest će vas kroz samo srce Dalmacije: otoci Brač, Hvar, Vis, Biševo, Paklinski otoci, veličanstvene uvale, Vojni tuneli, grebeni i stijene koje zaviruju u bistro plavo more ... Modra Špilja, Jedan od najljepših prirodnih fenomena na svijetu, naglašena kao nešto što je obvezno za posjetiti u Hrvatskoj / Dalmaciji. Nećemo zaboraviti posjetiti ni Zelenu špilju. Sve ove nevjerojatne točke u potpunosti će zadovoljiti vaša vizualna osjetila. Posjetiti ćemo Palmižanu, gdje možete u živati uz najbolje obroke u jednom od mnogih kvalitetnih restorana na našoj ruti. Ples u salonu Laganini .. zašto ne? Tijekom našeg putovanja možete uživati u osvježavajućem kupanju, snorklingu, skakanju s grebena ili se samo opustiti i sunčati. Sve ovo će učiniti duboku harmoniju u vama, stoga ne propustite!


Duljina izleta: 10 sati

Cijena po osobi: 80 EUR

Cijena po brodu [Colnago 35 Komforni Brod/Privatni izlet x 12+2] - 1000 EUR

Cijena po brodu [Experience 34 x 12+2] - 800 EUR

Cijena po brodu [Shark 23 x 8] - 600 EUR
Uvjeti
Obilazak podliježe vremenskim uvjetima. U slučaju loših vremenskih uvjeta ili zatvorene Modre špilje zadržavamo pravo otkazati obilazak ili promjeniti rutu. Našim gostima će biti omogućen alternativni datum izleta (ovisno o dostupnosti) ili puni povrat novca. Ako je Modra špilja zatvorena,ali vremenski uvjeti su dobri, obilazak ćemo obaviti kao i obično, uključujući još jedno od mjesta da bismo kompenzirali neodlazak u Modru špilju. U slučaju da je Modra špilja zatvorena, biti ćete obaviješteni prije nego što krenemo na izlet, kako biste mogli odlučiti želite li ići na izlet ili ne(U tom slučaju ćete dobiti puni povrat Vašeg novca).

Trajanje razgledavanja pojedinih lokacija može ovisiti o željama grupe ili odluci voditelja izleta, te može biti malo drugačije.
Duljina svakog izleta može varirati ovisno o potrebama i željama grupe. Isto vrijedi i za cijenu.
Zadržavamo pravo promjene redoslijeda posjećenih odredišta, ovisno o uvjetima na moru.
Personalizacija putovanja uvijek je moguća. Vrlo smo fleksibilni, tako da postoji mogućnost personalizacije cijelog izleta kako bi odgovarao vašoj viziji!
Opcije Obroka
Za određene izlete, moguća je organizacija ručka u jednom od brojnih restorana na našoj ruti. Kontaktirajte nas ranije. Također, naši gosti mogu donijeti hranu i piće na brod.
Posebne skupine
Trudnoća - ovisno o fazi trudnoće i vremenskim uvjetima savjetovat ćemo da li ići ili ne, ali općenito je bolje da ne idete. Ako ste trudni, obavijestite nas. Ako imate bolove u leđima, pametno je ne ići na izlet. Ako su vremenski uvjeti zaista dobri (ravno more), onda je u redu ići.
Napomene skipera putnicima koje, ako se ne poštuju, mogu dovesti do neželjenih negativnih iskustava :
  1. Dođite rano i pokušajte ne zakasniti. Zbog prirode 10-satnog izleta, koji uključuje više lokacija, ne možemo si priuštiti da nikoga čekamo.
  2. Ponesite kupaći kostim
  3. Vlastiti ručnik za plažu. Trebat će vam.
  4. Sunčane naočale će uvelike pomoći u borbi protiv sunca, posebno na moru, gdje je intenzitet sunca još izraženiji.
  5. Kreme za sunčanje. UV zrake su vrlo štetne.
  6. Bilo kakve kape ili šešira. Sombrero šeširi nisu dobrodošli!
  7. Ponesite rezervnu suhu odjeću.
  8. Neka vrsta lagane jakne. Na moru zna biti posebno hladno. Posebno u najranijim i najkasnijim fazama putovanja.