Pravila o privatnosti

Sve informacije o korištenju poslanih podataka

Nautic Center Bol, poštuje vašu privatnost i sigurnost vaših osobnih podataka. Prikupljanje, korištenje i obrada vaših osobnih podataka provodi se u skladu s ovim Pravilima o privatnosti i primjenjivim zakonskim odredbama, uključujući Uredbu (EU) 2016/679 od 27. travnja 2016. (u daljnjem tekstu: Opća uredba) i hrvatski Zakon o provedba Opće uredbe o zaštiti podataka (Narodne novine, NN 42/2018). U skladu s načelom transparentnosti, ova politika namijenjena je ispitanicima pružiti točne, potpune informacije o tome koji su njihovi osobni podaci prikupljeni, korišteni, pruženi ili na drugi način obrađeni od strane Nautic Center Bol, kao i u kojoj mjeri se ti podaci obrađuju ili će biti obrađeni. Isto tako, cilj ove Politike je upoznati pojedince koji koriste ovaj internetski portal na rizike, pravila, zaštitne mjere i prava koja se odnose na obradu njihovih osobnih podataka i način na koji mogu ostvariti svoja prava u pogledu njihove obrade. Ova pravila vrijede i primjenjuju se na prikupljanje, obradu i zaštitu vaših osobnih podataka, kao i upotrebu kolačića i drugih sličnih analitičkih alata prilikom posjeta, registracije i korištenja internetskih portala aloa.hr,nautic-center-bol, nautic-bol.com, camping-bol.com i sve njihove poddomene, web stranice i aplikacije za mobilne telefone koji pripadaju navedenim imenima domena u vlasništvu Nautic Center Bol (u daljnjem tekstu, zajedno ili pojedinačno: Internet portali Nautic Center Bol), softver aplikacije koje vam pružamo za upotrebu na osobnim računalima ili mobilnim uređajima (u daljnjem tekstu: Aplikacije), prilikom slanja e-pošte koja sadrži poveznicu na ova Pravila o privatnosti te tijekom postupka registracije i u komunikaciji s vama dok ste gost na jednom od naših objekata (u daljnjem tekstu zajednički: Internetske usluge). Opća pravila i uvjeti internetskih portala Nautic Center Bol definirani su posebnim pravilima i općim uvjetima korištenja, a ova pravila i uvjeti primjenjuju se na sve što nije obuhvaćeno trenutnim pravilima, pod uvjetom da nisu u suprotnosti s odredbe ovih Pravila o privatnosti.

OSOBNI PODACI Osobni podaci su svi podaci pomoću kojih se može potvrditi vaš identitet. Putem svojih mrežnih usluga Nautic Center Bol može prikupljati neke od sljedećih osobnih podataka: Ime, prezime, kućna adresa, datum rođenja, osobni identifikacijski broj, osobni broj ili broj drugih identifikacijskih dokumenata, državljanstvo; Podaci o vašem boravku, uključujući podatke o objektu u kojem boravite, datum dolaska, datum odlaska, kupljene proizvode ili usluge, podatke o vašim željama za uslugama (vrsta sobe, itd.); Podaci o programu lojalnosti; Dodatne informacije o vama koje bismo mogli dobiti od trećih strana s kojima poslujemo (npr. Putničke agencije, turoperatori).

PRAVNA OSNOVA ZBIRKA OSOBNIH PODATAKA Nautic Center Bol prikuplja i obrađuje vaše osobne podatke samo ako je ispunjena jedna od nižih pretpostavki: Imamo vaš pristanak Primjer: primanje našeg biltena Ako želite primati naš newsletter, potvrdite potvrdni okvir na internetskom portalu Nautic Center Bol koji označava da želite primati bilten i unijeti ćete adresu e-pošte na koju želite primiti newsletter. Obrada je nužna za sklapanje sporazuma u kojem je ispitanik strana ili poduzimanje mjera na zahtjev ispitanika prije sklapanja sporazuma. Primjer: on-line rezervacija Kada rezerviramo smještaj u jednom od objekata Nautic Center Bol putem internetskog portala Nautic Center Bol, kako bismo mogli ponuditi potrebne usluge. Obrada je potrebna da bi se ispunile zakonske obveze obrađivača podataka Primjer: prosljeđivanje podataka u sustav eVisitor Nautic Center Bol obvezan je registrirati svakog gosta u sustavu eVisitor kako bi mogao platiti boravišnu pristojbu i prijaviti njihov boravak u Hrvatskoj. Obrada je potrebna za zakonite interese obrađivača podataka ili treće strane Primjer: kako biste personalizirali svoje iskustvo Nautic Center Bol može koristiti vaše osobne podatke da bi poboljšao svoje razumijevanje vaših interesa kako bi vam ponudio druge usluge ili proizvode koji bi vas mogli zanimati. To nam omogućuje prilagodbu naše komunikacije kako bismo je učinili relevantnijom i zanimljivijom za vas. Nautic Center Bol može prikupljati osobne podatke iz drugih pravno očekivanih razloga, kao što su npr. kada je potrebna obrada u cilju zaštite ključnih interesa ispitanika ili drugih fizičkih osoba.

OSOBNI PODACI KOJI SE PRIKUPLJAJU Nautic Center Bol prikuplja podatke tijekom korištenja njegovih usluga ili tijekom pristupa Internet portalima Nautic Center Bol: Prilikom rezerviranja smještaja i kupovine drugih proizvoda ili usluga, prikupljaju se sljedeći: Ime, prezime, kućna adresa, e-mail adresa, telefonski broj, osobni identifikacijski broj. Information about services (or products) purchased Kada pristupite internetskim portalima Nautic Center Bol, prikupljaju se: Podaci o vašim smještajnim interesima; Podaci o korištenju web stranice; Informacije o klikovima na naše reklame, uključujući one objavljene na drugim web stranicama; Informacije o pristupu digitalnim uslugama, npr. operativni sustav, web preglednik, IP adresa; Prilikom slanja upita i pružanja podrške, savjetovanja ili odgovora na pritužbe, ankete i istraživanja prikupljaju se: Podaci koje nam dajete prilikom rezervacije ili kupovine usluga, uključujući vaše ime, prezime i adresu e-pošte ili ako ste prijavljeni putem društvene mreže, zatim svoje ime, korisničko ime i kontakt podatke. Sadržaj digitalne komunikacije, kao i veze na koje ste kliknuli tijekom komunikacije Sadržaj vaših žalbi Prilikom registracije za naš newsletter prikupljeno je sljedeće: Email adresa Prilikom registracije za naš newsletter prikupljeno je sljedeće: Ime, prezime, kućna adresa, e-mail adresa, telefonski broj, osobni identifikacijski broj, podaci o osobnom identifikacijskom dokumentu Informacije o kupljenim uslugama (ili proizvodima) pritužbe i komentari gostiju Osim izravno od ispitanika, Nautic Center Bol može prikupljati osobne podatke iz drugih izvora pod slijedećim okolnostima: Od specijaliziranih tvrtki koje nude informacije (npr. Agencije za ocjenjivanje kreditnog rejtinga), poslovnih partnera (npr. Turoperatora) i javnih registra (trgovački registar); Ako se rezervacija vrši putem društvene mreže, npr. Facebook, Google+, prihvaćate da možemo koristiti vaše korisničke podatke, npr. ime, prezime, e-mail adresa ili druge informacije koje ste odlučili dijeliti; Preko video nadzora u objektima Nautic Center Bol. U situacijama u kojima kampovanju Aloa dajete osobne podatke drugih osoba, mora se uzeti u obzir sljedeće: Nautic Center Bol koristi podatke drugih osoba koje nam dajete, kao što su npr. osobe uključene u vašu rezervaciju; Kad dajete podatke o drugim osobama, morate biti sigurni da su one pristale na to i da imate ovlasti to učiniti u njihovo ime. Kad god je to moguće, morate biti sigurni da su upoznati s obradom osobnih podataka iz ovih pravila o privatnosti.

KAKO SE KORISTI OSOBNI PODACI Nautic Center Bol obrađuje prikupljene podatke da ispuni svrhu za koju su podaci dostavljeni i / ili da ispuni relevantne propise ili zakonite interese koji proizlaze iz ili su vezani uz korištenje Internet portala Nautic Center Bol i ponude željenih usluga. U skladu s tim, Nautic Center Bol može koristiti vaše osobne podatke: Da biste ponudili potrebne usluge, npr. rezervacija smještaja; Za pružanje traženih informacija u vezi s uslugama koje nudimo; Pojednostaviti upotrebu internetskog portala Nautic Center Bol eliminirajući potrebu čestog unošenja istih podataka; Da biste pomogli u tome da sadržaj učinite što relevantnijim za vaše interese ili da internetski portal prilagodite svojim osobnim sklonostima i interesima - ako ne želite primati personalizirani sadržaj, uvijek se možete žaliti promjenom svojih internetskih postavki ili kontaktirajte nas putem telefona ili e-maila radi ažuriranja naših podataka; Slanje obavijesti o važnim vijestima koje se tiču internetskog portala; Za sprječavanje prijevara ili drugih zabranjenih ili nezakonitih aktivnosti; Kako bi se zaštitila sigurnost i integritet internetskog portala Nautic Center Bol ili drugih Nautic Center Bol tvrtki; U marketinške i promotivne svrhe: Kako bismo vas što bolje razumjeli kao klijenta i prilagodili naše usluge i marketinšku komunikaciju, Nautic Center Bol može kombinirati osobne podatke prikupljene tijekom prodaje usluga s podacima prikupljenim putem naših web stranica, aplikacija ili drugih izvora, Kako bismo vam slali obavijesti o novim uslugama, ažuriranja usluga, događaja i posebne ponude za koje vjerujemo da bi vas mogle zanimati; Kako bismo vam poslali obavijesti o drugim tvrtkama i proizvodima za koje vjerujemo da bi vas mogli zanimati, ali samo ako ste prethodno pristali na tu vrstu komunikacije, Marketinško istraživanje radi poboljšanja naših usluga; u tom slučaju uvijek možete odbiti suradnju.

TKO MOŽE vidjeti vaše podatke Nautic Center Bol ne prodaje, ne iznajmljuje ili posuđuje vaše podatke trećim osobama. Nautic Center Bol može podijeliti vaše podatke s pouzdanim partnerima koji obavljaju određene funkcije za nas, kao što su npr. Održavanje IT sustava, marketinške kampanje, obrada plaćanja. Pojedini osobni podaci daju se državnim tijelima na temelju pravnih zahtjeva poput npr. prijaviti goste u sustav eVisitor za plaćanje boravišne pristojbe, kreirati popise gostiju i registrirati strane posjetitelje. U svakom slučaju, kada Nautic Center Bol mora dijeliti prikupljene osobne podatke, zahtijevamo da se oni zaštite i ne koriste u marketinške svrhe.

KAKO ZAŠTITI VAŠA PRAVA Imate pravo tražiti kopiju svih vaših osobnih podataka koje smo prikupili, dok su podaci koje smo prikupili tijekom vaše rezervacije vidljivi u samoj rezervaciji. Možete nam pisati ako želite kopiju ostalih podataka koje smo prikupili od vas i u tom slučaju trebate navesti sve detalje kako biste nam pomogli da identificiramo i lociramo vaše osobne podatke. Dostava ovih podataka je besplatna, no Nautic Center Bol zadržava pravo naplate razumne naknade za posebne zahtjeve, poput dodatnih kopija, posebnog oblikovanja itd. Želimo da svi vaši podaci budu točni i ažurirani. Ako primijetite da su neki od vaših podataka netočni, obavijestite nas. Also, we would like to remind you of your right to ask for your personal data to be corrected or deleted, as well as your right to oppose the processing of your personal data. Nautic Center Bol will correct or erase your personal data, unless we are required to retain it out of legitimate legal or business interests. Ako imate pritužbu u vezi s obradom, korištenjem ili pohranom vaših osobnih podataka, slobodno nas kontaktirajte. Ako niste zadovoljni našim odgovorom, možete se obratiti Hrvatskoj agenciji za zaštitu osobnih podataka. Svi zahtjevi ili pritužbe u vezi s osobnim podacima koje je prikupio Nautic Center Bol moraju se pismeno predati agentu za zaštitu osobnih podataka. Zahtjev mora sadržavati adresu e-pošte koju ste naveli tijekom prijave, kao i adresu e-pošte na koju želite primiti odgovor (ako se razlikuje od adrese e-pošte s koje ste poslali zahtjev) , Nautic Center Bol e-poštu će vaše podatke dostaviti u razumnom roku na e-adresu navedenu u zahtjevu. Adresa e-pošte Nautic Center Bol agenta za zaštitu osobnih podataka je: info@aloa.hr Moramo napomenuti da, prije nego što odgovorimo na vaš zahtjev, možemo zatražiti više informacija kako biste potvrdili svoj identitet. Također, možemo vas zamoliti za više informacija da potvrdite imate li odobrenje za podnošenje zahtjeva ako to radite u tuđe ime.

SIGURNOST VAŠIH OSOBNIH INFORMACIJA Potpuno smo posvećeni zaštiti podataka od neovlaštenog pristupa, distribucije ili brisanja, bez obzira na to gdje se pohranjuju ili obrađuju ili u kojem obliku su pohranjeni. Nautic Center Bol koristi usluge pouzdanih IT partnera, od kojih se zahtijeva da primjenjuju visoke standarde IT zaštite. Nautic Center Bol primjenjuje priznate standarde sigurnosti podataka: Provodimo tehničke i organizacijske mjere zaštite temeljene na riziku, Smanjimo izloženost podacima, Provjeravamo prikupljene podatke, načine pohrane i obrade, Kad god je to moguće, pseudonimiziramo i anonimiziramo podatke, Ispitujemo organizacijske i tehničke mjere zaštite, Nautic Center Bol poduzima sve mjere na prepoznavanju problema, kao i mjere za smanjenje potencijalne štete. Ograničavamo pristup osobnim podacima našim zaposlenicima, ugovornim radnicima i predstavnicima, kojima je uporaba osobnih podataka ograničena i kontrolirana na temelju korisničkih zadataka. i od kojih se traži poštivanje strogih ugovornih obveza o povjerljivosti. Nautic Center Bol poduzima sve mjere na prepoznavanju problema, kao i mjere kako bi se smanjila potencijalna šteta. Please do not forget that you are also our partner in data security. We invite you to take steps to make your personal data safe (including your password), and to always log out of our internet portal after use. Ako se osobni podaci koje obrađujemo prenose izvan Europske unije i Europske gospodarske zajednice kao potreba za tehničkim dovršetkom usluga koje traže korisnici, tada će Nautic Center Bol poduzeti razumne mjere kako bi osigurao da će osobe izvan EU-a s kojima su podaci zajednički poduzimaju odgovarajuće mjere zaštite tih podataka i nude zaštitu u skladu s ovim Pravilima o privatnosti.

PERIOD ZA KOJI SE ČUVAJU OSOBNI PODACI Nakon što ovo razdoblje završi, Nautic Center Bol će izbrisati osobne podatke. Međutim, ako su ovi podaci potrebni za stvaranje statističkih pokazatelja, analiza, arhiviranja ili nekog drugog legitimnog interesa Nautic Center Bol, poduzeti će se sve mjere kako bi se osiguralo anonimnost ovih osobnih podataka. Nakon što ovo razdoblje završi, Nautic Center Bol izbrisat će osobne podatke. Međutim, ako su ovi podaci potrebni za stvaranje statističkih pokazatelja, analiza, arhiviranja ili nekog drugog legitimnog interesa Nautičkog centra Bol, poduzeti će se sve mjere kako bi se osiguralo anonimnost ovih osobnih podataka.

UPORABA KOLAČIĆA Nautic Center Bol koristi alate za analizu uporabe internetskog portala Nautic Center Bol putem kojih možemo prikupljati određene podatke o vama, čime dobivamo uvid u potrebe naših posjetitelja i / ili korisnika, čiji je cilj poboljšati kvalitetu naših posjetitelja usluge. U tu svrhu koriste se kolačići, kao i neki drugi alati. Korisnik i / ili posjetitelj mogu odbiti ili izbrisati kolačiće putem odgovarajućih postavki na svom računalu i web pregledniku koji koriste. Međutim, to može spriječiti da neke funkcije Internet portala Nautic Center Bol budu u potpunosti uporabljive. Navedeni alati prikupljaju i pohranjuju neke tehničke podatke, uključujući korisničke i / ili IP adrese posjetitelja. Za više informacija o kolačićima i ostalim alatima koje koristimo kliknite ovdje.

VEZE NA DRUGE Web stranice Ova web stranica može sadržavati veze na druge web stranice kojima upravlja Nautic Center Bol ili druge organizacije koje imaju svoja posebna pravila o privatnosti, pa vas obavještavamo da se morate upoznati s njihovim uvjetima korištenja i pravilima o privatnosti prije nego što im dostavite bilo koje osobne podatke , jer Nautic Center Bol ne može preuzeti nikakvu odgovornost za ove web stranice ili organizacije koje njima upravljaju.

Društvene mreže Ova web stranica može koristiti određene elemente društvenih mreža kao što su Facebook, Google+, Pinterest itd., Od kojih svaka ima svoja pravila o privatnosti, pa vas obavještavamo da se morate upoznati s njihovim uvjetima upotrebe i pravilima o privatnosti prije nego što im omogućite s bilo kojim osobnim podacima, jer Nautic Center Bol ne može preuzeti nikakvu odgovornost za ove web stranice ili organizacije koje njima upravljaju.

PROMJENE POLITIKE PRIVATNOSTI Ova Pravila o privatnosti zamjenjuju sve prethodne verzije. The Privacy Policy were last updated in: November 2019. Nautic Center Bol zadržava pravo promjene, izmjene i / ili izmjene ovih Pravila o privatnosti u bilo kojem trenutku. Sve promjene Pravila bit će objavljene na internetskom portalu Nautic Center Bol; u slučaju značajnih promjena bit ćete obaviješteni na jasan i razumljiv način.